Trainingen

Hoe ik mijn cursussen aanbied

“If you talk to a man in a language he understands, that goes to his head. If you talk to him in his own language, that goes to his heart.” – Nelson Mandela

Hoe werkt het?
We beginnen met het afnemen van een intake interview, waarin ik uw huidige niveau inschat, aan de hand van het CEFR Model (Common European Framework for Languages). Deze toets geeft mij de mogelijkheid om uw Engelse vaardigheden te meten en een op maat gemaakt traject te ontwerpen, dat aansluit op uw behoeften en verwachtingen.

 • Face-to-Face cursussen (in een groep of individueel)
 • Onlinecursussen (in een groep of individueel)

Face to Face:

“To learn a language is to have one more window from which to look at the world” – Chinese Proverb


Face-to-Face cursussen (in een groep of individueel)

 • Afhankelijk van sociale afstand-maatregelen en -omstandigheden, kunnen face-to-face trainingssessies een uitstekende manier zijn om goed contact te maken met uw docent. Het is een driedimensionale ervaring die bevorderlijk is voor een aangename leeromgeving.
 • Ik kan mijn cursussen geven op locatie, op uw werkplek of in mijn kantoor aan huis in Tiel.

Onlinecursussen (in een groep of individueel)

 • Het merendeel van de cursussen die ik momenteel geef, kan online gevolgd worden.
 • Tegenwoordig zijn online cursussen of les op afstand het hedendaagse klaslokaal geworden. Technologie is toegankelijker, interactief en gebruikersvriendelijk geworden. Nieuwe online programma’s als Zoom en Microsoft Teams maken het mogelijk om bijeenkomsten online te organiseren, contact te houden met collega’s en cursussen te volgen zonder het huis te verlaten. Het voordeel hiervan is dat u meer tijd overhoudt (om bijvoorbeeld een cursus Engels te volgen), dat u les kunt nemen in het gemak van uw eigen huis en u zich geen zorgen hoeft te maken over file of reistijd. 

Zakelijk Engels

Mijn cursus Zakelijk Engels is voor hen die al een algemene beheersing van de Engelse taal hebben en hun kennis willen aanscherpen of opfrissen. Het is gericht op de het gebruik van Engels in een professionele werkomgeving of binnen een educatieve setting. De cursus is geschikt voor leidinggevenden, kantoormedewerkers, verkoopmedewerkers, professionals in de gezondheidszorg, docenten of andere professionals.

“Learning another language is not only learning different words for the same things but learning another way to think about things.” – Flora Lewis


Afhankelijk van uw niveau, behoeftes en professionele functie zal er gewerkt worden aan:

 • Het verbeteren van uw grammatica
 • Het uitbreiden van uw zakelijke woordenschat, bijvoorbeeld vakjargon
 • Het op een hoger niveau brengen van uw presentatie- en vergadervaardigheden
 • Het aanscherpen van uw telefoon- en videoconferentie-vaardigheden
 • Het verder ontwikkelen van uw schrijfvaardigheden, voor bijvoorbeeld e-mails en rapporten

Het is mijn doel om u handvatten aan te reiken, opdat u zelfverzekerder wordt in het beoefenen van de Engelse taal in een professionele omgeving.

Algemeen Engels

Mijn cursus Algemeen Engels is voor hen die een begin willen maken aan het leren en begrijpen van de Engelse taal, of die de Engelse taal willen toepassen in een sociale of informele setting. De cursus is geschikt voor studenten en zij die hun Engelse spreekvaardigheden willen verbeteren.

Do not miss this experience!

Please contact us if you have any questions