Karin Bruers

Ik ga de grote stap wagen, mijn bedrijf Socialsofa ook in Noord-Amerika te vestigen. Mijn Engels is goed genoeg zoals de gemiddelde Nederlander maar om serieus zaken te doen, schiet het te kort. Vervolgens heb ik 10 jaar aan de middellandse zee gewoond, voornamelijk Frans en Spaans gesproken en dat is ten koste gegaan van mijn Engelse uitspraak.

Er zijn woorden waar ik ongelooflijk over struikelde en in de Spaanse uitspraak verviel.Ik kon zo niet losgelaten worden in het zakelijke Amerika. Door mijn volle agenda en dat ik in een korte tijd mijn Engels wilde verbeteren ben ik vanaf januari begonnen met Skype sessies met Valerie. Ik vind het heerlijk. Ik zet mijn laptop open en skype in, geen files of reistijden en geen luchtvervuiling. We nemen ieder onze eigen kop thee erbij en gaan aan de slag.

Wij zijn nu bijna drie maanden onderweg en ik durf nu met een gerust en professioneel hart een zakelijk gesprek in Amerika aan. Los van dat ze mijn uitspraak heeft verbeterd, mijn zakelijk vocabulaire heeft vergroot en gezegdes geleerd, is Valerie ook ingegaan op de omgangsvormen en verschil in cultuur en zakendoen tussen onze landen. It’s amazing hoe groot haar algemene kennis is van beide landen, hoe ze beide talen beheerst is fenomenaal en door haar engelengeduld ben je niet bang om fouten te maken. Last but not least, het is ook een gezellig en tof mens.

Een Engelse les bij haar is geen straf!

Bijgevoegd een TedTalk van Karin Bruers.
Valerie heeft met de voorbereidingen geholpen.

Do not miss this experience!

Please contact us if you have any questions